
Ψευδείς οι πληροφορίες περί κατασκοπείας των ΗΠΑ από το Πεκίνο
Στην Κούβα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα προσπάθεια διενέργειας κατασκοπείας
Οι πληροφορίες ότι η Κίνα κατασκοπεύει τις ΗΠΑ από την Κούβα είναι ψευδείς, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών σε τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.
Αξιωματούχος της κυβέρνησης του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν δήλωσε το Σάββατο ότι η Κίνα κατασκοπεύει τις ΗΠΑ από την Κούβα για κάποιο καιρό και ότι αναβάθμισε τις εγκαταστάσεις της συλλογής πληροφοριών εκεί το 2019.
Τα σχόλια αυτά έγιναν έπειτα από δημοσίευμα ότι στην Κούβα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα προσπάθεια διενέργειας κατασκοπείας.
Κατά την σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων στο Πεκίνο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ουάνγκ Ουενμπίν δήλωσε επίσης ότι το κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει πληροφορίες προς το παρόν για την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν στην Κίνα.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων



