
Ίντερ – Αταλάντα 3-2: Επέστρεψαν στις νίκες και «κλείδωσαν» την τετράδα οι «νερατζούρι»
Η Ίντερ νίκησε με 3-2 την Αταλάντα, ανέβηκε στη δεύτερη θέση και παράλληλα εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία της στο Champions League της νέας σεζόν.
Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου η Ίντερ «κλείδωσε» και τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν! Οι «νερατζούρι» νίκησαν με 3-1 την Αταλάντα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την τετράδα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της Serie A.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και πέτυχαν δύο γκολ στα πρώτα τρία λεπτά. Στα 40 δευτερόλεπτα ο Λουκάκου έκανε το 1-0 σε τετ α τετ μετά από 1-2 με τον Λαουτάρο και δύο λεπτά αργότερα ο Μπαρέλα με τρομερό σουτ έκανε το 2-0 σε φάση διαρκείας.
Ο Πάσαλιτς στο 36′ έκανε το 2-1 και ξανάβαλε στο ματς την Αταλάντα, αλλά στο 77′ ο Λαουτάρο έκανε το 3-1 από κοντά και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Το μόνο που κατάφερε η Αταλάντα ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 90′ με σουτ του Μουριέλ που βρήκε στην πλάτη του Ονάνα και κατέληξε στα δίχτυα.
Ιντερ: Ονάνα, Ατσέρμπι, Ντ’Αμπρόζιο (83’ Νταρμιάν), Ντιμάρκο (70’ Γκόζενς), Μπαζτόνι (81’ Ντε Φράι), Ντάμφρις, Μπαρέλα (81’ Ασλάνι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Λουκάκου (81’ Ντζέκο), Λαουτάρο Μαρτίνες
Αταλάντα: Σπορτιέλο, Ντζιμσίτι, Τολόι, Σκαλβίνι, Μέλε (86’ Μέλε), Τζαπακόστα, Έντερσον (69’ Μουριέλ), Ντε Ρόουν, Κοουπμάινερς, Πάσαλιτς (61’ Λούκμαν), Χόιλουντ
- Στην Ελλάδα έρχονται η πριγκίπισσα Άννα και ο σύζυγός της – Ποιους θα συναντήσουν
- «Να αποκτήσουν ξανά ζωή» παλαιά δημοτικά ακίνητα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας
- Βαγγέλης Τρικεριώτης: Πέθανε ο εκδότης και ιδρυτής του βιβλιοπωλείου Πρωτοπορία
- Ρωσικό ΥΠΕΞ: Οι κίνδυνοι μιας απευθείας σύγκρουσης Ρωσίας – ΝΑΤΟ αυξάνονται
- Ανανέωσε με τον Άρη ο Γρηγορίου: «Στοίχημα να φέρουμε ξανά τον κόσμο πίσω»
- Μήνυμα Επιτροπής σε Τουρκία: Καμία ανοχή σε παράνομη αλιεία και σεβασμός στα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών μελών


