Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Μπόρνα Τσόριτς, με τον Ελληνα τενίστα να επικρατεί με 6-3, 6-4 και να παίρνει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Rome Masters, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.
Ο συμπατριώτης μας, ο οποίος πλέον απέχει μια νίκη από τον μεγάλο τελικό του ιταλικού τουρνουά, στις δηλώσεις που έκανε μετά τη νίκη επί του Τσόριτς, αναφέρθηκε στην ενέργεια που του δίνει ο κόσμος στο Foro Italico και ευχαρίστησε τους θεατές για την παρουσία τους και τη στήριξή τους.
«Με μια λέξη, ο κόσμος. Μου δίνουν την αίσθηση σκοπού και αποστολής όταν αγωνίζομαι εδώ. Μπορώ να πω ότι τι αυτές οι βραδινές “αποστολές” στη Ρώμη έχουν γίνει πολύ διασκεδαστικές. Αυτό είναι τένις σε χωμάτινη επιφάνεια, τα πράγματα εξελίσσονται αρκετά γρήγορα.
Και υπήρξε ένα συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού που όλα ήταν οριακά, όμως με τα καλά μου χτυπήματα μπόρεσα να επιστρέψω και να σερβίρω εξαιρετικά. Στο τελευταίο game του παιχνιδιού υπερασπίστηκα εξαιρετικά το σερβίς μου, νιώθοντας την ενέργεια σε κάθε πόντο».
Σχετικά με τον επερχόμενο ημιτελικό κόντρα στον Μεντβέντεφ είπε: «Παίζει αρκετά καλά στη Ρώμη, όπως και εγώ παίζω καλά. Αισθάνομαι καλά στο κορτ, ανεξάρτητα με το αν αγωνίζομαι μέρα ή βράδυ, και πραγματικά ελπίζω να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό εναντίον του. Πιστεύω ότι παίζει καλύτερα από τα προηγούμενα χρόνια, οπότε αυτό που έχω να κάνω είναι να προετοιμαστώ κατάλληλα και φύγαμε».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!