Η οικογένεια του Ολυμπιακού γιόρτασε ενωμένη τα 300 τρόπαια (pics)
Σε μια σημαδιακή κίνηση, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, βρέθηκαν μαζί για να πανηγυρίσουν τον 300ο τίτλο του Ολυμπιακού στα ομαδικά αθλήματα.
Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια. Σε όλα τα αθλήματα η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι ενωμένη και συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα χαρά στον κόσμο της και επιτυχίες, κατακτώντας την μία κορυφή μετά την άλλη.
Απόψε οι Πειραιώτες γιόρτασαν ακόμα μία σπουδαία στιγμή στην ιστορία τους καθώς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών, ο σύλλογος έφτασε τους 300 τίτλους σε όλα τα μεγάλα ομαδικά σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ), πετυχαίνοντας έτσι ένα μοναδικό και απλησίαστο επίτευγμα.
Σε μια συμβολική κίνηση, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο βρέθηκαν σήμερα εκπρόσωποι και από τις τρεις διοικήσεις του Ολυμπιακού. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο αθλητικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Μπαφές αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη νέα τεράστια επιτυχία του συλλόγου, ενώ χαρακτηριστικό ήταν ότι και οι τρεις διοικήσεις μαζί έκαναν την ίδια ανάρτηση μετά το τέλος του αγώνα.
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.