Διαψεύδει και ο Βαρουφάκης τη συνάντηση με Τσίπρα
Στη διάψευση της συνάντηση προχώρησε, μετά τον Αλέξη Τσίπρα και ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Στη διάψευση κάθε σεναρίου περί μυστικής συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο προχώρησε και ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Βαρουφάκης έκανε λόγο για fake news, ενώ υποστήριξε ότι η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ενδεικτική της απελπισίας του, προκειμένου να συσπειρώσει την «δεξιά πολυκατοικία».
Υπενθυμίζεται ότι στη διάψευση του δημοσιεύματος είχε προχωρήσει και ο Αλέξης Τσίπρας. «Δεν κάνω συναντήσεις στα κρυφά, με αρχηγούς κομμάτων. Όταν γίνουν θα γίνουν φανερά» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.
- Αλβανία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση κατά της διαφθοράς στα Τίρανα
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442