Συλλογική σύμβαση για τα πνευματικά δικαιώματα υπογράφηκε τη Δευτέρα 24 Απριλίου, μεταξύ του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων «Αυτοδιαχείριση» και του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ).
Η σύμβαση, η οποία αφορά τα έτη 2023-2024 και ρυθμίζει όλα τα προηγούμενα έτη από το 2018 και εντεύθεν, περιλαμβάνει προνομιακούς όρους για τα μέλη του ΞΕΕ, διευρύνοντας και εμπεδώνοντας την επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.
Από την Αυτοδιαχείριση, παρόντες στη συνάντηση για την υπογραφή της σύμβασης ήταν ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Γιάννης Γλέζος και ο Διευθυντής Νομικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης, ενώ από πλευράς ΞΕΕ, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός και ο Νομικός Σύμβουλος κ. Διαμαντής Μπιλιάνης.
Οπως αναφέρει ο Οργανισμός, η σύμβαση αυτή έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά σημαντικών συμφωνιών που έχει ολοκληρώσει ο Οργανισμός με χρήστες μεγάλης αντιπροσωπευτικότητας, οι οποίες εδραιώνουν τη δεσπόζουσα θέση που έχει η Αυτοδιαχείρισηστην ελληνική αγορά.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας