Η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Επιστροφή για Μουκουντί και Άμραμπατ στην αποστολή της ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού ενώ εκτός έμεινε ο Μοχαμάντι. Έκπληξη με Ζίνι από τον Αλμέιδα.
Την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League κόντρα στον Ολυμπιακό (23/4, 21:00) ολοκλήρωσε η ΑΕΚ.
Σε αυτήν βρίσκονται οι Μουκουντί, Άμραμπατ και Γαλανόπουλος που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν ενώ εκτός έμεινε ο Μοχαμάντι. Στην αποστολή για πρώτη φορά και ο Ανγκολέζος επιθετικός, Ζίνι, που αγωνίζεται με τη Β’ ομάδα.
Στόχος της Ένωσης σε αυτό το ματς είναι η νίκη ώστε να συνεχίσει να έχει την τύχη στα χέρια της ενόψει της συνέχειας αλλά και για να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια του Παναθηναϊκού στην Τούμπα.
Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόσνον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Ζίνι.
- Συναγερμός στο Παρίσι: Πολλαπλές απειλές για βόμβες – Εκκενώθηκαν κτίρια
- Επική ατάκα Καραλή σε Ντουπλάντις: «Μήπως να ασχοληθείς μόνο με το τραγούδι;» (vid)
- Λίβανος: Πλήγμα του Ισραήλ σε παλαιστινιακό προσφυγικό καταυλισμό – Νεκροί και τραυματίες
- Roblox: Πεδίο δράσης παιδεραστών και predators για την κομητεία του Λος Άντζελες – Ντόμινο καταγγελιών
- Ολυμπιακός: Το πρόγραμμά του στον προημιτελικό όμιλο του Champions League
- Κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα τρία ΑΦΜ που ενώ δεσμεύτηκαν το 2022, εισέπραξαν κανονικά το… 2024


