Τρόμαξαν προς στιγμήν στον Παναθηναϊκό με τον Ντουέιν Μπέικον στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τον Κολοσσό Ρόδου για τα playoffs.
Στο 7ο λεπτό της πρώτης περιόδου ο Αμερικανός του τριφυλλιού γλίστρησε και συγκρούστηκε άσχημα με τον Ντίξον του Κολοσσού με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δύο στο παρκέ.
Ο Μπέικον αποχώρησε για τον πάγκο εκεί όπου εκ πρώτης όψεως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν πως ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.
Ωστόσο θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο του αγώνα και αναμένεται να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.