Μπάγερν Μονάχου – Ντόρτμουντ 4-2: Νίκη κορυφής για τους Βαυαρούς
Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, με τους Βαυαρούς να επικρατούν με σκορ 4-2 της Ντόρτμουντ και να επιστρέφουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, καθώς οι πρωταθλητές Γερμανίας επιβλήθηκαν της Ντόρτμουντ με σκορ 4-2 στην «Αλιάνζ Αρίνα», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga.
Με τη νίκη τους αυτή οι Βαυαροί επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας της λίγκας, πηγαίνοντας στους 55 πόντους, την ίδια ώρα που οι Βεστφαλοί έμειναν στους 53 και πλέον βρίσκονται στο κυνήγι της πρώτης θέσης.
Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ μπήκαν με το πόδι πατημένο στο… γκάζι κάνοντας ό,τι θέλουν στην αναμέτρηση. Μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών οι γηπεδούχοι είχαν ήδη προηγηθεί με 3-0 δείχνοντας πως δεν πρόκειται να παρατήσουν έτσι την κορυφή. Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Κόμπελ στο 13′, για να έρθει ο Τόμας Μίλερ με δύο γκολ στο 18′ και το 23′ για να κάνει το 3-0 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο 51ο λεπτό ο Κίνγκσλεϊ Κομάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Η Ντόρτμουντ «ξύπνησε» αργά και μπόρεσε να μειώσει στο τελικό 4-2, με πέναλτι του Εμρέ Τσαν στο 72′ και τέρμα του Μάλεν στο 90′.
- Ουκρανία: Ικανοποίηση Τραμπ για την πορεία των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της
- Θεσσαλονίκη: Βόμβες μολότοφ και επεισόδια στο κέντρο μεταξύ κουκουλοφόρων και ΜΑΤ