Ο «Τράγος» σε πείθει ότι είναι προορισμός για όμορφα παρείστικα βράδια
Ένα all day μοντέρνο καφενείο στου Ψυρρή δηλώνει ότι «παντού καλά είναι, στον Τράγο όμως είναι ακόμη καλύτερα».
Σε ένα ψηλοτάβανο οίκημα του 1.900, με ιδιαίτερο design και ιδιαίτερο όνομα, με πέτρινους τοίχους, με pop αλλά και vintage στοιχεία, σκακιστικό πλακάκι, κατακόκκινο backround, ένα τεράστιο bar στο κέντρο του χώρου και το εντυπωσιακό σύμβολο του μαγαζιού, τον ανθρωπόμορφο Τράγο να σε υποδέχεται κατεβαίνοντας τα σκαλιά, «φιλοξενείται» το πιο μοντέρνο καφενείο της Αθήνας, ο «Τράγος».
Με την πρώτη ματιά αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε έναν ξεχωριστό, μοντέρνο χώρο που συνδυάζει μοναδικά, την αύρα του παλιού καφενείου και το πάθος του σημερινού all day spot.
Ο «Τράγος» σε πείθει ότι είναι προορισμός για όμορφα παρείστικα βράδια αλλά και χαλαρές, ατμοσφαιρικές στιγμές.

Τα τραπεζάκια στρώνονται από το πρωί και στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή, κάτω από τον ήλιο, έτοιμα να σε υποδεχτούν με αρωματικό ελληνικό καφέ, ψημένο στη χόβολη, φυσικούς χυμούς και αφεψήματα, αλλά και υπέροχο brunch με καθημερινές ξεχωριστές προτάσεις.
Από φρεσκοψημένα κρουασάν, λαχταριστά pancakes, αυγά φρέσκα μαγειρεμένα με όλους τους τρόπους, αλλά και healthy επιλογές, όπως porridge με γάλα αμυγδάλου, energy bowls με γιαούρτι, βρώμη και φρέσκα φρούτα, όλα μαγειρεμένα με «την αγάπη της μαμάς» και σερβιρισμένα από το ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό του Τράγου.

Το μεσημέρι μπορείς να συνεχίσεις με κυρίως πιάτα, εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο όπως παστιτσάδα, pinsa, tagliata και μεζέδες που συνοδεύονται από Ελληνικά αποστάγματα, ορεκτικά, πίττες ή τάρτες, σπιτικά γλυκά, finger food, όπως mini burgers από προβατίνα και mini tacos, όλα από επιλεγμένες πρώτες ύλες.
Πίσω από την επιλογή και τη δημιουργία των πιάτων που συνθέτουν το μενού βρίσκονται οι chef Μαριλού Φρατζή και Φάνης Παπαθανασίου.
Στον «Τράγο» μπορείς επίσης να απολαύσεις μοναδικά «signature cocktails», που έρχονται με παραλλαγές αλλά και κλασικές μίξεις με την υπογραφή του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου.

Τα βράδια η μουσική δυναμώνει και γνωστοί dj’s εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα.
Ο «Τράγος» λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 το πρωί ως αργά το βράδυ αποτελώντας μια φρέσκια επιλογή εξόδου.
Δείτε το βίντεο στο ίνσταγκραμ
View this post on Instagram
«Τράγος»
Αγ. Αναργύρων 8, Ψυρρή
Τηλ.: 210 3231011
INTSTAGRAM: tragos_psyrri
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
- Champions League: Η βαθμολογία της League Phase – Η θέση του Ολυμπιακού μετά τη νίκη του (pic)
- Ευρωκοινοβούλιο: Το άρθρο 86 και τα εμπόδια στην απονομή δικαιοσύνης – Ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Δικαίου έναντι διατάξεων
- Μπαρτσελόνα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1: Ο Κουντέ έδωσε πολύτιμη νίκη στους «μπλαουγκράνα» (vid)
- Πανδαισία: Όλα τα γκολ από τα αποψινά παιχνίδια του Champions League (vids)
- Ίντερ – Λίβερπουλ: 0-1: Νίκη – βάλσαμο για τους «κόκκινους», από το… δώρο του Μπαστόνι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)







































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442