
Άνδρας γρονθοκόπησε ΑμεΑ έξω από μπαρ στη Βρετανία γιατί… του πάτησε το πόδι με το καροτσάκι
Το ανεκδιήγητο περιστατικό έλαβε χώρα έξω από μπαρ στο Μπρίστολ της Βρετανίας.
Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο έξω από μπαρ στο Μπρίστολ της Βρετανίας και στο οποίο εμφανίζεται ένας άνδρας να γρονθοκοπεί άτομο σε καροτσάκι και να τον ρίχνει στο έδαφος.
Σύμφωνα με την Daily Mail το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το μπαρ BSB. Την απρόκλητη επίθεση του άνδρα κατέγραψε πελάτης του μπαρ με μαρτυρίες να αναφέρουν ότι ο δράστης έριξε γροθιά στο άτομο με αναπηρία «γιατί του πάτησε το πόδι».
Μετά την επίθεση ο δράστης αποχώρησε από το σημείο μαζί με άλλο ένα άτομο. Για την υπόθεση ξεκίνησε έρευνα η τοπική αστυνομία μολονότι ακόμα δεν έχει υποβληθεί επίσημη καταγγελία.
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα παρά το γεγονός ότι το περιστατικό δεν έχει ακόμη καταγγελθεί στην αστυνομία.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπός της «το βίντεο έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα social media και είναι σημαντικό να ταυτοποιήσουμε όσους έχουν καταγραφεί σε αυτό».
- Ουκρανία: Ανησυχία εκφράζει ο ΟΗΕ για πλήγμα εναντίον οχήματός του στη Χερσώνα
- Μεξικό: Οι εκπαιδευτικοί απειλούν με ογκώδη διαδήλωση την ημέρα έναρξης του Μουντιάλ
- Νιγηρία: Φονικές επιθέσεις σε σχολεία και απαγωγές δεκάδων μαθητών στον βορρά και τον νότο
- Κούβα: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Λίβανος: Ζητά εγγυήσεις η Βηρυτός από τις ΗΠΑ για να εδραιωθεί η εκεχειρία – Επίθεση Σαλάμ στη Χεζμπολάχ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Οι ομάδες, τα πρόσωπα, το σύνδρομο


