Χαμός με Κονσεϊσάο στην Πόρτο
Το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από τον πάγκο των «δράκων» σκέφτεται ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.
Μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Πόρτο, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο ενδέχεται να αποτελέσει παρελθόν από τους «δράκους».
Ο λόγος είναι η απογοήτευσή του για τις επενδύσεις που γίνονται στην ομάδα. Μάλιστα, την δυσαρέσκειά του είχε εκφράσει και μετά τον αποκλεισμό από την Ίντερ: «Ό,τι έχω κάνει εδώ είναι με το 30% της β’ ομάδας και με άλλο ένα 40% ποδοσφαιριστών από μέτριες ομάδες».
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κονσεϊσάο ήταν η δήλωση του προέδρου, Πίντο Ντα Κόστα την Δευτέρα (20/3): «Δεν είναι αλήθεια πως υπάρχει έλλειψη επενδύσεων. Αγοράσαμε τον Γκρούγιτς με εννέα εκατομμύρια, τον Βερόν με δέκα και τον Κάρμο με 20».
- Πάτρα: Ξέφυγε τον κίνδυνο το 5 μηνών βρέφος με μηνιγγίτιδα – «Έχει κερδίσει την μάχη για την ζωή»
- Κατασκευάζεται υπόγειο πάρκινγκ στο Δήμο Νέας Ιωνίας
- Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τον θρύλο Σωτήρη Γκαβέζο (pics)
- Μπραντ Πιτ: Τα γυρίσματα σε ιπτάμενο δελφίνι εποχής 80s στην Ύδρα
- Βουλή: Άρση ασυλίας Μαρκόπουλου και κόντρα με Κωνσταντοπούλου: «Είστε πολιτική χούλιγκαν, μπροστά σας ο Λεβέντης είναι statesman»
- Ηχηρή παρέμβαση Σαμαρά: Οι εξελίξεις δικαιώνουν τις ανησυχίες μου – Αυτά δεν λέγονται ήρεμα νερά


