Μαυροκουκουλάκης: «Ο διαιτητής δεν ήθελε να χάσει η ΑΕΚ – Άνθρωποι του παρασκηνίου από πίσω» (vid)
Άστραψε και βρόντηξε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης για τη διαιτησία στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.
Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στη διαιτησία της αναμέτρησης των Πρασίνων με την ΑΕΚ.
Μεταξύ άλλων στάθηκε σε μια συνομιλία που είχε με τον Τάσο Σιδηρόπουλο με αφορμή το πέναλτι που πήγε να δοθεί, ενώ τόνισε πως όλα υπάγονται στους ανθρώπους του παρασκηνίου.
Oι δηλώσεις του Μάνου Μαυροκουκουλάκη:
«Έχω να μιλήσω 20 χρόνια. Απόψε όμως αυτός ο διαιτητής έκανε ό,τι μπορούσε για να μη χάσει η ΑΕΚ. Πέναλτι; Όχι δεν είναι χέρι. Δεύτερη κίτρινη στον Άμραμπατ;
Όχι δεν είναι. Δεν έδινε τα άουτ στον Παναθηναϊκό. Στο τέλος, που έφευγα είχε την αναίδεια αυτός ο Σιδηρόπουλος, που είναι διεθνής διαιτητής να μου πει “ξέρετε, καθυστερήσαμε γιατί μπορεί να ήταν πέναλτι”. Και ποιος σε ρώτησε, του λέω; Αυτά όλα υπάγονται στους ανθρώπους του παρασκηνίου.
Αν δεν απαλλαγούμε από αυτούς, δεν γίνεται δουλειά. Δεν τους ξέρετε τους ανθρώπους του παρασκηνίου που κάνουν κουμάντο σε όλα αυτά που βλέπετε; Είδατε έναν διαιτητή απόψε να μη θέλει να χάσει η ΑΕΚ με τίποτα; Σιγά ρε παιδιά, ένα άουτ δώσε. Δείτε το γαλλικό φιλμ “οι άνθρωποι της σκιάς” και θα καταλάβετε».
- Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 4-1 πεν. (2-2 κ.δ): Πήρε το «θρίλερ» και το Σούπερ Καπ
- Γερμανία: Ο πρόεδρος Σταϊνμάγερ κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι καθιστούν τον κόσμο «άντρο ληστών»
- Πάτρα: Νέες σοκαριστικές εικόνες από την άγρια συμπλοκή με θύμα τον 30χρονο – Η στιγμή που βγαίνει το μαχαίρι
- Καρδίτσα – Σπάρτακ Σουμπότιτσα 84-75: Ιστορική ευρωπαϊκή πρόκριση των Θεσσαλών στους«16» του BCL
- Συνελήφθησαν ο «Δρακουμέλ» και ο «Καπιμπάρα» για τη ληστεία των έργων Ματίς και Πορτινάρι στο Σάο Πάολο
- Από τον Χάρι Χουντίνι στον Χάρι Πότερ – Πώς οι μάγοι παραμένουν επίκαιροι στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης


