Έκτη σερί νίκη για την Άρσεναλ στην Premier League! Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν εύκολα με 4-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Emirates» και ξέφυγαν με +8 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι που έχει όμως ένα ματς λιγότερο.

Η Κρίσταλ Πάλας ήταν η ομάδα που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ όταν στο 11ο λεπτό το σουτ του Ζαχά σταμάτησε στο δοκάρι του Ράμσντεϊλ. Η Άρσεναλ άρχισε να ανεβαίνει σταδιακά στα επόμενα λεπτά και στο 29′ έκανε το 1-0 από σέντρα του Σακά και γκολ του Μαρτινέλι με διαγώνιο σουτ.

Στο 43′ ο Σακά έκανε το 2-0 από δύσκολη γωνία και στο 55′ ο Τζάκα έγραψε και το 3-0 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το ματς. Η Πάλας αντέδρασε και μείωσε σε 3-1 στο 63′ με κοντινό πλασέ του Σλουπ και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Σακά στο 74′.

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γκάμπριελ (87’ Κίβιορ), Χόλντινγκ, Γουάιτ (83’ Ζορζίνιο), Ζιντσένκο (65’ Τίρνεϊ), Παρτέι, Τζάκα, Έντεγκααρντ, Σακά, Τροσάρ (65’ Ζεσούς), Μαρτινέλι (83’ Σμιθ Ρόου)

Κρίσταλ Πάλας: Γουίτγουορθ, Άντερσεν, Γκουεχί, Γουόρντ, Μίτσελ, Μιλιβόγιεβιτς (65’ Χιουζ), Σλουπ (82’ Αχαμαντά), Ντουκουρέ, Ολίσε (82’ Εζέ), Ζαχά, Εντουάρ (65’ Αγιού).