Πατέρας με δύο παιδιά είχε κλειδωθεί σε ΙΧ αυτοκίνητο με ανοιχτή φιάλη υγραερίου, στην ευρύτερη περιοχή του Μελισσοχωρίου, στη Θεσσαλονίκη. Για τον απεγκλωβισμό τους επενέβη η ΕΛ.ΑΣ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, γύρω στις 20:30 η ώρα το βράδυ της Κυριακής, γυναίκα πραγματοποίησε κλήση στο «100» και ανέφερε ότι ο πρώην άντρας της βρισκόταν κλειδωμένος στο αυτοκίνητό του, με τα δύο ανήλικα παιδιά.
Έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου αρχικά έσπασαν τα τζάμια του ΙΧ και στη συνέχεια απεγκλώβισαν τα δύο ανήλικα και τον πατέρα τους. Να σημειωθεί ότι στο όχημα βρέθηκε μία ανοιχτή φιάλη υγραερίου.
Έπειτα, τα δύο παιδιά διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και ο πατέρας στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 424, ώστε να υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας