Euroleague: Eκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Οι δύο «αιώνιοι» δοκιμάζονται σε εκτός έδρας αναμετρήσεις για την 29η αγωνιστική της Euroleague.
Δράση στη Euroleague με το πρώτο… πιάτο της 29ης αγωνιστικής να σερβίρεται απόψε (16/3) και το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συνολικά επτά αναμετρήσεις σε μια άκρως γεμάτη βραδιά.
Μάλιστα στη «μάχη» θα ριχτούν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός που έχουν να αντιμετωπίσουν, αμφότεροι εκτός έδρας, τη Ζάλγκιρις και τη Βιλερμπάν.
Οι Ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στο Κάουνας (20:00, Novasports 4)) με τον Κώστα Σλούκα που ταλαιπωρείται ακόμα από την θλάση πρώτου βαθμού που αποκόμισε στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου να είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Και θα κυνηγήσουν την τρίτη σερί τους νίκη που θα τους διατηρήσει φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας με… μαξιλαράκι ασφαλείας.
Από την άλλη πλευρά, οι Πράσινοι βρίσκονται στη Λιόν για να τεθούν αντιμέτωποι με τη Βιλερμπάν (22:00, Novasports Prime) θέλοντας να αφήσουν πίσω τους την απρόσμενη ήττα από τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα. Ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στη διάθεσή του τον Ντέρικ Γουίλιαμς, όχι όμως και τον Δημήτρη Αγραβάνη.
- Η Μπιγιονσέ επιστρέφει στο Met Gala μετά από 10 χρόνια απουσίας στο πλευρό της Άννα Γουίντουρ
- Live: Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης για τους αγρότες
- Κυψέλη: «Ήταν η πρώτη της μέρα στο σχολείο» – Μαρτυρία για την 16χρονη που μαχαίρωσε 14χρονη στο προαύλιο
- Η Stoiximan παρουσιάζει τη νέα της εικόνα
- Ολυμπιακός: Η πρώτη προπόνηση του Μόρις στα Ερυθρόλευκα (pics)
- Το τρελό σχέδιο του Μασκ για τον Άρη περιπλέκει την είσοδο της SpaceΧ στο χρηματιστήριο

