
MasterChef: Σέρβιραν ωμό ψάρι στον Πάνο Ιωαννίδη – Τους το γύρισε πίσω
«Είναι ωμό! Παιδιά, είναι ωμό τελείως!», τόνισε ο γνωστός σεφ
Συνεχίζονται οι μαγειρικές μονομαχίες στο MasterChef. Τόσο η κόκκινη όσο και η μπλε ομάδα, με αρχηγούς την Μαρία Μπέη και τον Μότο Μότο αντίστοιχα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στο επεισόδιο της Παρασκευής (10/3) προκειμένου να αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους κριτές και τους καλεσμένους.
Ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι υψηλοί τόνοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Τα τραπέζια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο γέμισαν από καλεσμένους του MasterChef ενώ και ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήραν την θέση τους.
«Το ψάρι είναι εντάξει, παιδιά; Εμένα είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης για να σχολιάσει, αμέσως, ο Σωτήρης Κοντιζάς πως «είναι σαν να έχει τελειώσει στο μπεν μαρί».
«Όχι, όχι! Είναι ωμό! Παιδιά, είναι ωμό τελείως. Σόρρυ», πρόσθεσε ο σεφ και κριτής για να βάλει το ψάρι σε ένα άδειο πιάτο και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να ζητήσει από κάποιον άνθρωπο της παραγωγής να το μεταφέρει στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας.
«Μας γυρνάνε ένα ψάρι από τους κριτές επειδή ήταν ωμό και εκεί ξενέρωσα πάρα πολύ. Δεν θα πω πάλι καλά που ήταν στους κριτές κι ας μην ψηφίζουν εκείνοι. Τι να πω; Απογοήτευση! Ίσως είχε 1-2 ακόμα κομμάτια που να μην ήταν καλά ψημένα. Εντάξει λάθος… μεγάλο λάθος. Ελπίζω να μην επηρεάσει πολύ στο σύνολο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 20χρονος Νίκος στην κάμερα του MasterChef.
Δείτε το βίντεο με όσα έγιναν
- ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη: Μνημείο πολιτικής υποκρισίας και απόπειρα απελπισμένης διαφυγής από τις ευθύνες του
- LIVE: Λέτσε – Αταλάντα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακό επειδή ενημέρωνε καταστηματάρχες ενόψει ελέγχων
- Οδηγός επιβίωσης σε έναν αβέβαιο κόσμο: Η λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε
- Πέρκα στη Βουλή: Δεν μιλάμε για «παθογένειες» – Μιλάμε για καθεστώς, για ανεξέλεγκτη εξουσία
- Καιρός: Με δυο πρόσωπα την Μεγάλη Εβδομάδα – Πώς θα γιορτάσουμε το Πάσχα





