Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάνος Ιωαννίδης: «Μην παρανοούμε αυτά που λέμε, αλλά να ακούμε ακριβώς αυτά που λέμε»

Πάνος Ιωαννίδης: «Μην παρανοούμε αυτά που λέμε, αλλά να ακούμε ακριβώς αυτά που λέμε»

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάνος Ιωαννίδης και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον έβδομο κύκλο του MasterChef, ενώ ξεκαθάρισε τι εννοούσε με την δήλωσή του στο «The 2night show».

Ο διάσημος σεφ σχολίασε το πώς περνάνε όλοι μαζί στα γυρίσματα του ριάλιτι και παράλληλα έκανε λόγο και για την ατάκα του που σχολιάστηκε από την συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Τα γυρίσματα προχωράνε, πάμε εξαιρετικά και έχει φοβερός ενδιαφέρον. Εννοείται είμαστε πιο μπροστά στα επεισόδια, από αυτά που βλέπει τώρα ο κόσμος. Χρόνια τώρα γίνονται (πράγματα και εντάσεις) μέσα στο σπίτι, αλλά εμείς ασχολούμαστε μόνο με το τι γίνεται μέσα στο πλατό και στην κουζίνα του MasterChef», είπε αρχικά στο «Open Weekend».

Στη συνέχεια, ξεκαθάρισε: «Λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά. Και μπορεί να είναι… Είπα ότι κάθε χρόνο μπορεί να είναι η τελευταία μας. Μην παρανοούμε αυτά που λέμε, αλλά να ακούμε ακριβώς αυτά που λέμε. Κάθε χρόνο υπάρχει περίπτωση να είναι η τελευταία χρονιά του MasterChef».

Τι είπε στο «The 2night show»

Ο Πάνος Ιωαννίδης το βράδυ της Τετάρτης (22/2) βρέθηκε Καλεσμένος στο «The 2night show» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτή να είναι η τελευταία του χρονιά στο παιχνίδι μαγειρικής. «Φέτος είναι η καλύτερη χρονιά μας. Περνάμε τέλεια και γελάμε πολύ μεταξύ μας. Είμαστε πιο χαλαροί, είμαστε όλοι μπαμπάδες, καλά ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν και από πριν, αλλά λειτουργούμε κάθε φορά σαν να είναι η τελευταία μας χρονιά. Και μπορεί να είναι», είπε με νόημα.

Και πρόσθεσε: «Αυτό το έχω πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είμαστε μάγειρες, αν και η δουλειά μας τα τελευταία επτά χρόνια είναι στην τηλεόραση, αλλά κατά βάση θα είμαστε μάγειρες. Έχω χωνέψει το γεγονός ότι και να μην υπάρχει τηλεόραση, δεν αλλάζει τίποτα για μένα. Πάντα θα κάνω αυτό που αγαπάω».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024