Ολυμπιακός: Έτοιμος ο Πίτερς, ατομικό ο Σλούκας
Ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα σχετικά με τον τραυματισμό του Άλεκ Πίτερς, ενόψει και του Final 8 του Κυπέλλου.
Το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος πλησιάζει και στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού προετοιμάζονται για τον δεύτερο τίτλο της σεζόν, μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και για το παιχνίδι του πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό στην έδρα του Λαυρίου (12/02).
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Άλεκ Πίτερς να επιστρέφει από τον τραυματισμό του στο πόδι και να συμμετέχει κανονικά στη σημερινή προπόνηση των «ερυθρόλευκων», ενώ ο Κώστας Σλούκας που παραμένει εκτός δράσης από το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Τζορτζ Πάπας που ταλαιπωρείται κι εκείνος από τραυματισμό δεν προπονήθηκε και παραμένει εκτός πλάνων για τον Έλληνα τεχνικό.
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός
- Πράσινο φως από την Επιτροπή Εμπορίου της ΕΕ στη συμφωνία κατάργησης δασμών στα αμερικανικά προϊόντα εισαγωγής
- Μπενίτεθ: « Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά – Η τελική γεύση που μένει είναι ικανοποίηση»
- Οι «27» καλούν σε πάγωμα των επιθέσεων στη Μέση Ανατολή και προστασία αμάχων – Δεν καταδικάζουν ΗΠΑ και Ισραήλ
