Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 1-1: Νέο «στραβοπάτημα» των μπλε

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 1-1: Νέο «στραβοπάτημα» των μπλε

Γουέστ Χαμ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στο Λονδίνο, για την 23η αγωνιστική της Premier League, με τον Ζοάο Φέλιξ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλε», οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ούτε σήμερα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1, για την 23η αγωνιστική της Premier League. Σημαντικός βαθμός για τα «Σφυριά» στη μάχη της παραμονής, ούτε σήμερα κατάφερε να πάρει τη νίκη η ομάδα του Πότερ που είδε τον Ζοάο Φέλιξ να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλε».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζοάο Φέλιξ στο 16΄, αλλά η «απάντηση» των «Σφυριών» ήταν άμεση με τον Έμερσον (28΄). Στο 89΄, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Σούτσεκ, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR διαπιστώθηκε ότι στην αρχή αυτής, ο Ράις βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Η Τσέλσι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στις καθυστερήσεις (χέρι του Σούτσεκ), παρ΄ όλα αυτά ο διαιτητής δεν κλήθηκε καν από το VAR για να «τσεκάρει» τη φάση.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Ογκμπόνα, Αγκέρντ (80′ Τζόνσον), Τσουφάλ, Πακετά (14′ Σούτσεκ), Ράις, Έμερσον, Μπόουεν, Μπενραχμά (67′ Ντάουνς), Αντόνιο (67′ Ινγκς)

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια (67′ Τσίλγουελ), Λόφτους-Τσικ (79′ Γκάλαγκερ), Φερνάντες, Μαντουέκε (68′ Μάουντ), Φέλιξ, Μούντρικ (67′ Ζιγές), Χάβερτς

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024