Παραμένει εκτός ο Μάγκνουσον στον Παναθηναϊκό
Δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη (7/2).
Υπό συνεχή χιονόπτωση και «πολικές» συνθήκες διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης (7/2) η προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», μετά το υποχρεωτικό… ρεπό της Δευτέρας (6/2) λόγω του χιονιού που είχε σκεπάσει τα πάντα στο προπονητικό κέντρο των «πράσινων».
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για άλλη μία μέρα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.
Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την τενοντίτιδα που τον «χτύπησε» εδώ και δέκα μέρες στο αριστερό πόδι, πάνω που είχε ξεπεράσει τη θλάση α΄ βαθμού στη γάμπα. Κι όπως όλα δείχνουν, θα χάσει και τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη, μένοντας εκτός για 8ο σερί ματς.
Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προπόνηση, συνέχισαν με ασκήσεις 5-2 κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία για τον κυριακάτικο (12/2) πολύ σημαντικό αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας
- Σε χαμηλό 16 ετών το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]



