Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο
Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο, χάνοντας έτσι πολύτιμο έδαφος για την πρώτη εξάδα.
Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης είχαν τις στιγμές τους στο κρύο Αγρίνιο, όμως δεν βρήκαν γκολ νίκης και έτσι σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα έμειναν στο 0-0.
Στην 8η θέση με 24 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στην 9η με 22 οι «Αρκάδες».
Στο 55′ μετά την εκτέλεση κόρνερ του Κρέσπι οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν και από τις κόντρες η μπάλα έφτασε στον Πέπε Καστάνiο. Εκείνος μέσα από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα προς την εστία σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία.
Στο 74′ μετά από σέντρα του Χουχούμη και καραμπόλα η μπάλα στρώθηκε στον Ζοάο Πέδρο ο οποίος αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής ήταν απελπιστικά άστοχος.
Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τις δύο ομάδες έτσι να χάνουν πολύτιμο έδαφος για την πρώτη εξάδα.
Παναιτωλικός: Κοντογιάννης, Λάρσον, Μαλής (46′ Μάρτενσον), Μλάντεν, Χουχούμης, Λιάβας, Κολοβός (79′ Μπουζούκης), Ντουάρτε (79′ Τσιγγάρας), Μορσέι (71′ Ξενιτίδης), Σενγκέλια, Πέδρο (79′ Καρέλης)
Αστέρας: Παπαδόπουλος, Ατιένζα, Καστανιο, Αλάγμπε, Καρμόνα, Άλβαρες, Σανταφέ, Μπαρτόλο (46′ Ριέρα), Σίτο (88′ Λέο Τιλίκα), Κρέσπι, Μπαράλες
- Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης – Βίντεο ντοκουμέντο
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα

