Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβες» Σπανού κατά της ΑΕΚ: «Ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά»

«Βόμβες» Σπανού κατά της ΑΕΚ: «Ψάχνει αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Σπανός κατά της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο λόγος που αναβλήθηκε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τους «κιτρινόμαυρους» είναι αστείος.

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Σπανός καταγγέλοντας την στάση της ΑΕΚ η οποία όπως δήλωσε ξεκάθαρα είχε ως μοναδικό στόχο να μην γίνει το παιχνίδι για να μπορέσει να το πάρει στα χαρτιά! Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου αναφέρθηκε σε πρακτικές παλιών δεκαετιών και ζήτησε την άμεση παρέμβαση όλων των αρμοδίων για όσα συνέβησαν στο Περιστέρι οδηγώντας στη ματαίωση του αγώνα που θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.

«Είναι λυπηρό, έχουμε φτάσει στο 2023 και να κρίνονται τα παιχνίδια εκτός αγωνιστικού χώρου με αστεία επιχειρήματα. Η ΑΕΚ κατέθεσε ένσταση γιατί το ένα δοκάρι είχε κάποια διαφορά κάποιων πόντων από τις κανονικές διαστάσεις, σε αυτό το γήπεδο έχουν γίνει φέτος 15 ματς καμία ομάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Μας ειδοποίησε ο διαιτητής ότι πράγματι υπήρχε μια διαφορά και εμείς στη συνέχεια, κάναμε τεχνική εργασία και την κατεβάσαμε στο ελάχιστο.

Οι δικοί μου άνθρωποι μου λένε ότι το ύψος ήταν στις κανονικές διαστάσεις σε 3-4 σημεία και σε ένα υπάρχει μια διαφορά δύο πόντων. Θεωρώ ότι είναι αυτό που έχει συμβεί στον Ατρόμητο σε αυτό το γήπεδο που έχουμε φιλοξενήσει ευρωπαϊκά παιχνίδια, είναι αστείος ο λόγος μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ να μην δέχεται να παίξει το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ψάχνει τώρα αστείες εκδοχές για να πάρει το ματς στα χαρτιά.

Η νομική μας υπηρεσία επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία και από εκεί και πέρα θα αντικρίσουμε την ένσταση με τα δικά μας στοιχεία και τα δικά μας επιχειρήματα. Από εκεί και πέρα ζητάμε από όλες τις αρμόδιες αρχές, την Σούπερ Λιγκ, την ΕΠΟ, και το Υπουργείο Αθλητισμού να πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα, αν θέλουν το ποδόσφαιρο να παίζεται σωστά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και να μην παίζεται με πρακτικές του 1980 και να μην ψάχνουν μεγάλες ομάδες να κερδίσουν με πρακτικές παρελθόντων ετών.

Θα αποφασίσει ο αθλητικός δικαστής τι θα γίνει. Λυπάμαι, οι Έλληνες διαιτητές είναι φοβικοί και ο Βαγγέλης Μανούχος να βρει, έχει ανωμαλίες λες και όλα τα γήπεδα που έχει παίξει είναι άψογα. Εγώ πιστεύω μετά την πρώτη εισήγηση που μας έκανε, το γήπεδο διορθώθηκε και το παιχνίδι έπρεπε να διεξαχθεί κανονικά, και κακώς δεν διεξήχθη».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024