Τρίκαλα: Στους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς «city break» για το 2023
Η επιλογή έγινε και φέτος από το ηλεκτρονικό περιοδικό Time Out.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Τρίκαλα προτείνονται ως ένας από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Όπως έγινε γνωστό, τα Τρίκαλα εντάχθηκαν στις 18 πόλεις για city breaks, δηλαδή για μικρές αποδράσεις το 2023, για δεύτερη μάλιστα χρονιά.
Η επιλογή έγινε και φέτος από το ηλεκτρονικό περιοδικό Time Out.
Στους άλλους 17 προορισμούς εντάσσονται πόλεις όπως το Μιλάνο, το Λίβερπουλ, το Οσλο, το Αμβούργο, το Ρότερνταμ, η Βαλένθια.
Στις σχετικές αναφορές του περιοδικού, στο οποίο περιγράφεται η πόλη, αναφέρονται, ο Μύλος των Ξωτικών, τα ποδήλατα και οι ποδηλατόδρομοι, ο Ληθαίος ποταμός, το πράσινο («με όλη τη σημασία της λέξης»), το βυζαντινό κάστρο, η μουσική παράδοση – παρ’ ότι τη συνδέει με το καθ’ αυτό ρεμπέτικο – και το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό.
- Ο Χάρι Κέιν κατονόμασε τα τρία άτομα που βοήθησαν την καριέρα του
- Το ζήτημα δεν είναι τα ενέσιμα: Μήπως τα πορτρέτα του Vanity Fair από το επιτελείο Τραμπ προκάλεσαν τη λάθος συζήτηση;
- Το χρονοδιάγραμμα για το επίδομα θέρμανσης – Μέχρι πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση
- Γαλλία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του Falcon 50 στην Τουρκία
- LIVE: Βίρτους Μπολόνια – Ολυμπιακός
- Γ. Μπότας: Αγρότης καταγγέλλει αναίτια δέσμευση των λογαριασμών του – «Δεν έχω ιδέα τι συνέβη»




