Τρίκαλα: Στους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς «city break» για το 2023
Η επιλογή έγινε και φέτος από το ηλεκτρονικό περιοδικό Time Out.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα Τρίκαλα προτείνονται ως ένας από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς προορισμούς.
Όπως έγινε γνωστό, τα Τρίκαλα εντάχθηκαν στις 18 πόλεις για city breaks, δηλαδή για μικρές αποδράσεις το 2023, για δεύτερη μάλιστα χρονιά.
Η επιλογή έγινε και φέτος από το ηλεκτρονικό περιοδικό Time Out.
Στους άλλους 17 προορισμούς εντάσσονται πόλεις όπως το Μιλάνο, το Λίβερπουλ, το Οσλο, το Αμβούργο, το Ρότερνταμ, η Βαλένθια.
Στις σχετικές αναφορές του περιοδικού, στο οποίο περιγράφεται η πόλη, αναφέρονται, ο Μύλος των Ξωτικών, τα ποδήλατα και οι ποδηλατόδρομοι, ο Ληθαίος ποταμός, το πράσινο («με όλη τη σημασία της λέξης»), το βυζαντινό κάστρο, η μουσική παράδοση – παρ’ ότι τη συνδέει με το καθ’ αυτό ρεμπέτικο – και το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό.
- Αυξήσεις και φέτος στα ασφάλιστρα υγείας
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
- Προβλήματα σε ακτοπλοϊκές συνδέσεις λόγω των ισχυρών ανέμων
- Τίμοθι Μπάσφιλντ: Αφαιρέθηκε από νέα ταινία της Amazon μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
- Έριξε… βόμβα ο Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς»




