
Ολυμπιακός: Έτοιμος για πρόκριση στους «8» του CEV Cup
Οι «ερυθρόλευκες» μετά την εύκολη επικράτηση (3-0) στο κλειστό του Ρέντη, χρειάζονται δύο σετ στο Μπρνο, για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού.
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Τσεχία, από τη Δευτέρα (16/1) το μεσημέρι. Και αυτό, διότι την Τετάρτη (18/1) στις 19:00, τα κορίτσια του Θρύλου επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, αντιμετωπίζοντας την Κράλοβο Μπρνο εκτός έδρας, στη ρεβάνς της φάσης των «16» του CEV Cup, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά.
Στην κρίσιμη ρεβάνς στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας, το Μπρνο, οι «ερυθρόλευκες», μετά την εύκολη επικράτηση (3-0) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στην πρώτη «μάχη» των «16», χρειάζονται δύο σετ κόντρα στην Κράλοβο, ώστε να «σφραγίσουν» το πολυπόθητο εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του θεσμού.
Δηλώσεις:
Λορέντζο Μιτσέλι: «Πρέπει να επαναλάβουμε τη νίκη του πρώτου αγώνα. Θέλουμε πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είμαστε έτοιμοι, σε ένα διαφορετικό ματς από αυτό που έγινε στην έδρα μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό το μαχητικό πνεύμα».
Τζίνα Λαμπρούση: «Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θέλουμε εδώ στην Τσεχία, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του CEV Cup».
- Κοινωνικός Τουρισμός: Σήμερα Δευτέρα η τελευταία μέρα για τις αιτήσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε




