Ράντονιτς: «Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση του τριφυλλιού στο παιχνίδι με τον Αρη και τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Αρη στο ΟΑΚΑ με 96-79 και πήρε εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο.
Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Ντέγιαν Ράντονιτς τόνισε ότι η ομάδα του προσέγγισε σωστά το παιχνίδι και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ήλεγξαν το ματς και έφτασαν στη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είχαμε δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια μέσα στην βδομάδα. Και είχαμε ματς με τη Μακάμπι μέσα σε 48 ώρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Άρη.
Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι και είχαμε καλή προσέγγιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκεια, παρότι που κάναμε 16 λάθη στο δεύτερο».
- Επίθεση Φάμελλου σε κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να φύγετε το συντομότερο και να πάρετε μαζί σας το παρακράτος
- Τσουκαλάς: Η Τουρκία παραβιάζει το διεθνές δίκαιο – Η κυβέρνηση να θέσει το ζήτημα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
- Εργαζόμενος δήμου βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι
- «Φορέματα που σέρνονται, φορέματα που πετούν» – Η νέα συλλογή της Chanel και το φαινόμενο της πεταλούδας
- Μιλένα Αποστολάκη: Το σκάνδαλο ΟΠΕΠΕΚΕ, από τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της διακυβέρνησης ΝΔ
- ΔΥΠΑ: «Έπεσε» η πλατφόρμα για το επίδομα των 750 ευρώ – Πού αλλού μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση

