ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν πέντε γυναίκες σε οίκους ανοχής που λειτουργούσαν παράνομα
Πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε δύο οίκους ανοχής στην Αθήνα που λειτουργούσαν παράνομα
Συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέντε γυναίκες για κατά περίπτωση παραβάσεις της νομοθεσίας περί παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και περί εκδιδόμενων προσώπων.
Έλεγχοι
Ειδικότερα, στο πλαίσιο δραστηριοποίησης για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε δύο οίκους ανοχής στην Αθήνα που λειτουργούσαν παράνομα, καθόσον είχαν σφραγιστεί κατ’ επανάληψη από τον δήμο.
Οι συλληφθείσες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Είχαν σφραγιστεί κατ’ επανάληψη
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:
Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 13-1-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέντε γυναίκες για –κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας περί παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή και περί εκδιδόμενων προσώπων.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο δραστηριοποίησης για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε δύο οίκους ανοχής στην Αθήνα που λειτουργούσαν παράνομα, καθόσον είχαν σφραγιστεί κατ’ επανάληψη από τον Δήμο.
Οι συλληφθείσες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Βίντεο από τη σύλληψη του δεύτερου δράστη που μαχαίρωσε τον 14χρονο στον Χολαργό
- Πόσο θα κοστίσει φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι (πινάκας)
- Παρά τις απειλές Μαδούρο, η Ματσάδο ταξίδεψε στο Όσλο για να παραλάβει το Νόμπελ Ειρήνης
- Η έκθεση All Eyes on Palestine στην Αθήνα – Η σύγχρονη τέχνη ως εργαλείο αντίστασης
- Αποκαθίσταται ιστορικό κτίριο της Κέρκυρας
- Τι πρέπει να πληρωθεί στην Εφορία μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου