Καμπάτσο: «Κουράστηκα, αφήστε με να παίξω»
Με ανάρτηση στα social media ο Φακούντο Καμπάτσο έκανε δημόσια παράκληση να του επιτραπεί να αγωνιστεί στην Euroleague.
Το δικό του «μαρτύριο» βιώνει το τελευταίο διάστημα ο Φακούντο Καμπάτσο.
Παρότι ο Αργεντινός υπέγραψε πριν από μόλις μερικές εβδομάδες με τον Ερυθρό Αστέρα, η σερβική ομάδα τιμωρήθηκε από το ανεξάρτητο οικονομικό όργανο της Euroleague και έτσι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει κανέναν νέο παίκτη όπως τον Φακούντο Καμπάτσο ως τις 28 Φεβρουαρίου!
Ο Καμπάτσο πήρε θέση μέσα από τα social media και με μια ανάρτηση του έκανε μια δημόσια παράκληση να του επιτραπεί να αγωνιστεί στην Euroleague. «Είμαι κουρασμένος και στεναχωρημένος για όλη αυτή την κατάσταση. Το μόνο που σας ζητάω είναι να με αφήσετε να παίξω», έγραψε χαρακτηριστικά ο γκαρντ από την Αργεντινή.
Estoy cansado y triste por toda esta situación. Lo único que pido es que por favor me dejen jugar. @EuroLeague https://t.co/LTBAnMNPRT
— Facu Campazzo (@facucampazzo) January 6, 2023
- Υποχώρησε ο S&P 500, οι επενδυτές πατούν φρένο με το βλέμμα στη Fed
- Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ εναντιώνεται στην απόφαση της ΕΕ να απαγορεύσει όρους όπως «χορτοφαγικό μπέργκερ»
- Καταγγελία Τριανταφυλλάκη από Κρήτη: «Μας πυροβόλησαν με πλαστικές σφαίρες» – Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις
- Συρία: Έναν χρόνο μετά την ανατροπή Άσαντ, ο Αλ-Σάρα υπόσχεται «συνύπαρξη και δικαιοσύνη»
- Για γερόντισσα από τη Συρία και αστρολόγο στο επιτελείο της Καρυστιανού που τον σόκαραν μιλά ο Καραχάλιος
- Κλήρωση FA Cup: Κόντρα στη Γιουνάιτεντ η Μπράιτον – Με Ρέξαμ η Νότιγχαμ Φόρεστ (pic)


