Μετά το ρεπό του Σαββάτου, οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν, συνεχίζουν τις προπονήσεις, προετοιμαζόμενοι για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Στρασμπούρ, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (28/12).
Με εξαίρεση τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα με συγγενείς του στην Αργεντινή και απολαμβάνει δεκαήμερες διακοπές, μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022, όλοι οι διεθνείς που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο επέστρεψαν στο Camp des Loges.
Η ενσωμάτωσή τους ήταν σταδιακή, αλλά γρήγορη, έτσι ώστε ο Κριστόφ Γκαλτιέ, εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τους Μπαπέ, Χακίμι, Νεϊμάρ και Μαρκίνιος, τόσο εναντίον της Στρασμπούρ, όσο και στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Λανς, που ακολουθεί.
Ωστόσο, ο Γάλλος προπονητής, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πρεσνέλ Κιμπεμπέ (Αχίλλειος τένοντας) και Νούνο Μέντες (μηρός), ενώ εξαιρετικά αμφίβολη, είναι η διαθεσιμότητα του Ντανίλο Πρέϊρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στα πλευρά.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.