
Αποθέωση για τον Ολυμπιακό και στα Γιάννενα
Ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του γνώρισαν την αποθέωση από δεκάδες οπαδούς τους, που περίμεναν καρτερικά στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων.
Στα Γιάννενα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ (21/12, 20:00), για την 14η αγωνιστική της Super League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του μάλιστα να γνωρίζουν την αποθέωση κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο της ηπειρώτικης πόλης.
Δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν καρτερικά την αποστολή της πειραϊκής ομάδας στο αεροδρόμιο και όταν έκαναν την εμφάνισή τους ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές του άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να αποθεώνουν τον Ισπανό και τους παίκτες του.
Μίτσελ: «Η ιστορία δικαίωσε τον Μέσι»
Οι οπαδοί των πρωταθλητών μετέτρεψαν το περιβάλλοντα χώρο του αεροδρόμιου των Ιωαννίνων σε ένα μικρό Καραϊσκάκη, με τους φίλους του Ολυμπιακού να κάνουν τη νύχτα- μέρα για την αγαπημένη τους ομάδα και να αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους και στους Ζωσιμάδες, αφού στο γήπεδο αναμένεται να βρίσκονται εκατοντάδες φίλοι τους.
Υπενθυμίζουμε ότι η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
- Εκουαδόρ: Διαιτητής δολοφονήθηκε την ώρα του αγώνα (pics)
- Εντοπίστηκε η κατοικία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Λονδίνο
- Γυμναστική στη φύση: Τα απαραίτητα για τα outdoor workouts
- Αθηναϊκός: «Αδικαιολόγητη απόφαση του Παναθηναϊκού – Θυσίασαν σε οπαδικά συμφέροντα τον ιδρώτα των παικτριών»
- Νέες ταυτότητες: Πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας – Τα δικαιολογητικά
- Σακελλαρίδης: Ο πρωθυπουργός είναι προσωπικά υπόλογος για τον θεσμικό κατήφορο – Ο Γεωργιάδης εξαπολύει ψεύδη για την Ευρωπαία Εισαγγελέα



