Στο Βελιγράδι ο Καμπάτσο – Υπογράφει στον Ερυθρό Αστέρα
Το «σίριαλ» της υπογραφής του Φακούντο Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα παίρνει τέλος, με τον Αργεντινό γκαρντ να φτάνει στο Βελιγράδι για να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».
Ο Φακούντο Καμπάτσο, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Αργεντινός γκαρντ, βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι όπως μεταδίδουν τα σερβικά μέσα και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους».
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Mozzasport», εκπρόσωποι του γραφείου μάνατζερ που έχει αναλάβει τον παίκτη, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της σερβικής πρωτεύουσας για να τον υποδεχθούν, με σκοπό να γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal και να τεθεί άμεσα στην διάθεση του τεχνικού του Ερυθρού Αστέρα Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν.
Ο Καμπάτσο, που στον Ερυθρό Αστέρα, θα βρει τον συμπατριώτη του, Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε προαναγγείλει τη μεγάλη μεταγραφή, έμεινε ελεύθερος από τους Ντάλας Μάβερικς, έχοντας αγωνιστεί σε 138 παιχνίδια στον «μαγικό κόσμο» με 5,3 πόντους μέσο όρο και 3,3 ασίστ ανά αγώνα.
Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco stigao je u Beograd i uskoro će biti ozvaničen njegov prelazak u Crvenu zvezdu. @kkcrvenazvezda @facucampazzo pic.twitter.com/oOx3QxDgMI
— Sport Klub (@sportklub) December 17, 2022
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- Αρκάς: Καλημέρα και Χριστός Ανέστη
- Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη επιστρέφει το καλοκαίρι
- Σταμάτησαν οι διαπραγματεύσεις – Αποχώρησε ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – «Κάναμε την τελευταία μας προσφορά»
- Κόντρα Ερντογάν – Νετανιάχου με φόντο την εκεχειρία στο Ιράν
- Εύβοια: Φωτιά σε διαμέρισμα στο κέντρο της Χαλκίδας μετά την Ανάσταση




