Σάντος: «Να αποφύγουμε τη Βραζιλία στον επόμενο γύρο»
Τη πρωτιά του ομίλου ώστε να αποφύγει η ομάδα του τη Βραζιλία θέλει όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος.
Παρά τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στο φετινό Μουντιάλ η Πορτογαλία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα τη πρωτιά του ομίλου της κάτι που θέλει όσο τίποτε άλλο ο προπονητής της Φερνάντο Σάντος.
Ο Ίβηρας τεχνικός θέλει να αποφύγει τη Βραζιλία ενώ φάνηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη τύπου από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.
Διαβάστε επίσης: Ένα εικοσάλεπτο από την… Κόπα Καμπάνα
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είδα αυτό που ήθελα και περίμενα από την ομάδα. Είδα μία ομάδα ενωμένη, συγκεντρωμένη και με ένα δυνατό ομαδικό πνεύμα. Δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει την πρώτη θέση, η Γκάνα δεν έχει μιλήσει ακόμα.
Εμείς και η Βραζιλία είμαστε δύο μεγάλες ομάδες, η ελπίδα μας είναι να τους συναντήσουμε πιο αργά στη διοργάνωση. Έχουμε μία ισχυρή πιθανότητα να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, όχι μόνο για μη βρούμε τη Βραζιλία στους «16», αλλά και επειδή θέλουμε την πρώτη θέση».
- Κεντρικές Τράπεζες: «Ξορκίζουν» τον πληθωρισμό μέσω επιτοκίων
- Ολυμπιακός – Μπασκόνια 90-80: Νέα νίκη οι Πειραιώτες, έτοιμοι να «σφραγίσουν» θέση στην 4άδα
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Άμραμπατ κάνει το 2-0 και σκορ πρόκρισης για τους Ισπανούς (vids)
- Ακρίβεια: Μετά το Πάσχα αρχίζουν τα Πάθη για την κυβέρνηση
- Μπέτις – Παναθηναϊκός: Ο Ρουιμπάλ κάνει το 1-0 για τους Ανδαλουσιάνους (vid)
- Ουκρανία: Αντιμέτωπη με οικονομική κατάρρευση – Αδειάζει η κλεψύδρα για το Κίεβο



