Ζήνα Κουτσελίνη: Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουμε εκκρεμότητες
Γιόρτασε τα 30 χρόνια στην τηλεόραση - Όλη η showbiz ήταν εκεί, εκτός από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Τα 30 της χρόνια στην τηλεόραση γιόρτασε η Ζήνα Κουτσελίνη το βράδυ της Δευτέρας σε ένα μεγάλο πάρτι και στη γιορτή έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλα τα τηλεοπτικά πρόσωπα, με τα οποία έχει κατά καιρούς συνεργαστεί ή διατηρεί καλές φιλικές σχέσεις.
Αν και είδαμε πολλές λαμπερές παρουσιάστριες όπως τη Φαίη Σκορδά, τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Κατερίνα Καινούργιου και πολλές άλλες, ηχηρή ήταν η απουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.
- Διαβάστε επίσης: Δηλώσεις – φωτιά από την Κουτσελίνη για την Σπυροπούλου – «Χαίρομαι που τη βλέπω να ντρέπεται»
Η Ζήνα Κουτσελίνη εξήγησε στις τηλεοπτικές κάμερες τον λόγο που δεν κάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε αυτή την ιδιαίτερη για εκείνη βραδιά.
«Σήμερα είναι μια γιορτή της τηλεόρασης. Η Κωνσταντίνα είναι ένα κομμάτι αυτής της γιορτής. Διανύει και εκείνη δύσκολη περίοδο. Για να καλέσεις έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι έχεις λύσει την όποια σου διαφωνία. Όταν έχεις εκκρεμότητες, πρώτα κάθεσαι σε ένα τραπέζι και λύνεις τις εκκρεμότητες και μετά έρχονται οι χαρές και οι γιορτές. Με τους ανθρώπους που ήταν σήμερα εδώ έχουμε χάρες και γιορτές, γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμότητες».
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους






