Κάνιε Γουέστ: Κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024
Ο ίδιος ο ράπερ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του
Οι ακραίες δηλώσεις του έχουν προκαλέσει χιλιάδες αντιδράσεις, έχει χάσει followers, συμφωνίες εκατομμύριων και πολλούς φίλους από το καλλιτεχνικό στερέωμα.
Παρόλα αυτά ο Κάνιε Γουέστ δεν πτοήθηκε καθόλου και αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Αμερικής το 2024.
Διαβάστε επίσης: Κάνιε Γουέστ: Η οικογένεια του Τζόρτζ Φλόιντ τον μηνύει για 250 εκατ. δολάρια
Ο διάσημος ράπερ παραδέχτηκε ότι ο Μίλο Γιαννόπουλος είναι αυτός που τον στηρίζει και τον βοηθάει στην καμπάνια του σε βίντεο και κυκλοφόρησε στο Twitter αλλά όχι στον δικό του λογαριασμό.
Η πλατφόρμα είχε κλειδώσει τον προσωπικό του λογαριασμό μετά τις προκλητικές του δηλώσεις αλλά ο Γουέστ βρήκε τρόπο να επικοινωνήσει τις προθέσεις του.
⚡️#BREAKING: Ye (formerly known as Kanye West) officially announced he is running for U.S. President in 2024. pic.twitter.com/4MrSA3x7Et
— Lay Solidarity Movement 🇻🇦🇸🇲🇵🇱 (@CathSolidarity) November 20, 2022
«Αυτός είναι ο Milo, που βοηθάει στην καμπάνια», είπε ο 45χρονος ράερπ, στο βίντεο που δημοσίευσε ο λογαριασμός «PatriotTakes» με έναν να ρωτάει αν «αυτό είναι ανακοίνωση».
Στη συνέχεια, ο εικονολήπτης ρώτησε τον Γουέστ, «Δηλαδή θα είσαι υποψήφιος;». «Ναι», απάντησε γελώντας. «Είναι απλό, γιατί κανείς δεν μπορεί να μου πει, ξέρεις, «πρέπει να πεις αυτό, δεν πρέπει να πεις εκείνο», Απλώς προχωράμε προς το μέλλον».
Νωρίτερα την Κυριακή, ο μουσικός που έγινε σχεδιαστής δημοσίευσε ένα μήνυμα στο προφίλ του στο Twitter για να δει αν ο λογαριασμός του αποκαταστάθηκε από τότε που ο Έλον Μασκ ανέλαβε την εταιρεία.
“Δοκιμάζω αν το Twitter μου ξεμπλόκαρε”, έγραψε ο West στους σχεδόν 32 εκατομμύρια ακολούθους του.
2024 pic.twitter.com/CJsmMGhExW
— ye (@kanyewest) October 8, 2022
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
- Κρήτη: Κλειστός λόγω έργων ένας διάδρομος στο αεροδρόμιο Ηρακλείου – Πώς θα εξυπηρετούνται οι πτήσεις
- Πάνε για το «μπαμ» με Γουίλιαμσον οι Μπουλς (pics, vids)
- Χρηματοδότηση δέκα εκατομμυρίων ευρώ για το λιμάνι της Στυλίδας
- Χρυσές Σφαίρες: Οι αντι-ICE καρφίτσες στη μνήμη της Ρενέ Γκουντ «περπάτησαν» στο κόκκινο χαλί – Ποιοι τις φόρεσαν
- Ρόδος: Νεογέννητο δεν τα κατάφερε και πέθανε μετά από αεροδιακομιδή στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442