Απρόβλεπτη συνάντηση: Θηβαίος και Βιτάλη για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή
Από τις 9 Δεκεμβρίου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Μια συνάντηση απρόβλεπτη αλλά προκλητική, έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου.
Για πρώτη φορά θα μοιραστούν τη σκηνή η Ελένη Βιτάλη με τον Χρήστο Θηβαίο. Δύο ξεχωριστοί, sui generis εκφραστές της μουσικής και του τραγουδιού, ενώνουν τις φωνές και τους κόσμους τους σε ένα πρόγραμμα που ήθελαν από καιρό.
Κάθε Παρασκευή μας καλούν σε ένα αντάμωμα με λόγο και αιτία το τραγούδι και την αγάπη τους για το αυθεντικό και το άξιο.
Τραγούδια της προσωπικής τους πορείας αλλά και μεγάλων δημιουργών, όσα αγαπούν και όσα μας ενώνουν, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη.
Info:
Κάθε Παρασκευή από 9 Δεκεμβρίου
Eισιτήρια: 20, 25 ευρώ
Προπώληση: viva.gr
Κρατήσεις: 210 9315600
Ωρα έναρξης: 22:00
- Ολυμπιακός: «Τρέλα» για τον τελικό με τον Άγιαξ – Χιλιάδες αιτήσεις για εισιτήριο
- Ένας χορευτής του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης άλλαξε μια ιστορία 100 ετών στις πουέντ
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Συνένοχη είναι η Ευρώπη για το χάος της Δύσης
- Μεγάλα ματς στο Champions League, με… φόντο την πρόκριση στα νοκ-άουτ (pic)
- Με νέο αεροσκάφος και δύο ώρες καθυστέρηση αναχώρησε για το Νταβός ο Τραμπ
- Κακοκαιρία: Ποιες περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά – Πού σημειώνονται χιονοπτώσεις
- O Ολυμπιακός «εκτόξευσε» τις πιθανότητες του – Τι λένε οι αριθμοί μετά τη σπουδαία νίκη με τη Λεβερκούζεν (pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 21.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-Vxr9QbwI3hQ-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442