
Με παίκτες Euroleague αλλά χωρίς Αγραβάνη η Εθνική κόντρα στο Βέλγιο
Χωρίς τον Δημήτρη Αγραβάνη θα παραταχθεί η Εθνική ομάδα στο κρίσιμο ματς με το Βέλγιο τη Δευτέρα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Με μια πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η εθνική μας ομάδα μπάσκετ στο πολύ κρίσιμο ματς εναντίον του Βελγίου αφού νοκ άουτ τέθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης.
Ο φόργουορντ του Περιστερίου ένιωσε ενοχλήσεις στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε χωρίς αυτόν την αποστολή που περιέχει παίκτες όμως που αγωνίζονται στη Euroleague.
Αναλυτικά η αποστολή:
Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Κακλαμανάκης και Γιώργος Τσαλμπούρης.
Εκτός είχαν μείνει από χθες οι Γιαννόπουλος, Μουράτος και Νετζήπογλου, ενώ σήμερα μαζί με τον Αγραβάνη «κόπηκαν» οι Μωραΐτης και Ρογκαβόπουλος.
- ΗΠΑ – Κίνα: Μια σύγκρουση για την Ταϊβάν θα μπορούσε να οδηγήσει σε πυρηνική κλιμάκωση, σύμφωνα με μελέτη
- H Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ καθηλώνει πύραυλο της SpaceX μετά από «ατύχημα»
- Πάνω από 1.000 τα ύποπτα κρούσματα Έμπολα στη ΛΔ Κονγκό, η Ουγκάντα κλείνει τα σύνορα
- Αμερικανική επίθεση στην πόλη – λιμάνι Μπαντάρ Αμπάς του Ιράν
- Η Βολιβία ανοίγει τον δρόμο για την αποστολή στρατιωτικών δυνάμεων στους δρόμους
- Σύλληψη και αυτόφωρο για μέλος του Ρουβίκωνα λίγες μέρες πριν την δίκη του

