
ΑΕΚ: Έβγαλαν μέρος της προπόνησης Χατζισαφί και Μοχαμάντι
Ο Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι ανεβάζουν ρυθμό και τρέχουν να προλάβουν το Κυριακάτικο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Opap Arena.
Στη σημερινή προπόνηση (27/10) της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο τεχνικός της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, είδε τόσο τον Εχσάν Χατζισαφί όσο και τον Μιλάντ Μοχαμάντι, να βγάζουν μέρος του προγράμματος και να ανεβάζουν στροφές ενόψει του ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (30/10).
Οι δύο Ιρανοί ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται από μυϊκά προβλήματα το τελευταίο διάστημα, σταδιακά ωστόσο επανέρχονται και δίνουν μάχη με τον χρόνο για να είναι σε κατάσταση που θα τους επιτρέψει να βρεθούν στην αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι.
Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, δηλαδή τους Τσούμπερ, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ, συνεχίζουν να ακολουθούν το ατομικό τους πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή (10:45) στα Σπάτα.
- Γάζα: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους δύο παιδιά εξαιτίας ισραηλινών πληγμάτων
- Παρελθόν ο Μασεράνο από την Ίντερ Μαϊάμι – Τον διαδέχεται ο Γκιγιέρμο Όγιος (pic)
- Κυβερνητική στήριξη στον Μακάριο Λαζαρίδη και… τελικός κριτής η κοινωνία
- Ζελένσκι: Με τον πόλεμο στο Ιράν οι διαπραγματευτές των ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία
- Ένας μήνας με πλαφόν σε καύσιμα και 63 αγαθά: Συγκρατήθηκαν οι τιμές; Ούτε καν
- Πάτρα: 44χρονος έκλεψε μηχανή για να «διαδώσει τον λόγο του Θεού» – Έκανε βόλτες μέχρι τα Καλάβρυτα



