Σοφία Αλιμπέρτη: Ξέσπασε δημοσίως για τη υπόθεση στα Σεπόλια – «Η λύση είναι μόνο μία»
«Κανένας χημικός ευνουχισμός δεν πρόκειται να σταματήσει την δράση τέτοιων αρρωστημένων μυαλών», τονίζει η παρουσιάστρια
Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν όλοι τις εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια.
Η Σοφία Αλιμπέρτη ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η παρουσιάστρια, ακούγοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, θέλησε να πάρει θέση και να μοιραστεί με τους followers της κάποιες σκέψεις της.
Συγκεκριμένα, έκανε ένα story που έγραφε: «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται όχι όταν βιάζονται».
Επίσης, σχολίασε: «Κανένας χημικός ευνουχισμός δεν πρόκειται να σταματήσει την δράση τέτοιων αρρωστημένων μυαλών. Η λύση είναι μόνο μία, τη ξέρουμε όλοι, τη συζητάμε, τη θέλουμε. Ας βρει το κουράγιο η δικαιοσύνη να την αποδώσει χωρίς να την νοιάζει πως θα μας χαρακτηρίσουν οι “πολιτισμένοι” φίλοι μας ευρωπαίοι και όχι μόνο».
Η ανάρτησή της
- Αίθριος ο καιρός την Τρίτη με άνοδο της θερμοκρασίας
- Δύο εξωτικά φρούτα – «ασπίδα» για την καρδιά μας
- Βουλή: Συνεδριάζει η Ολομέλεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ- Το πόρισμα των ευθυνών και η επόμενη μέρα
- Εως και 7.800 ευρώ σε συντάξεις χηρείας Δημοσίου
- Πικάσο σε καθεδρικό ναό: Έκθεση φωτίζει τις βιβλικές ρίζες του έργου του – Ο ίδιος δήλωνε άθεος
- Το να έχεις το δικό σου στέκι κάνει καλό στην ψυχική υγεία σου






