Παναθηναϊκός: Η καθοριστική ημέρα για τον Αϊτόρ ενόψει Άρη
Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Αϊτόρ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άρη
Στον Αϊτόρ και στην κατάστασή του ενόψει του αγώνα με τον Άρη έχουν στρέψει άπαντες την προσοχή τους στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.
Ο επιθετικός του Τριφυλλιού κατάφερε να βγάλει το χθεσινό πρόγραμμα, ωστόσο οι ενοχλήσεις παραμένουν και γι’ αυτό στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί αγωνία ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Άρη στη Λεωφόρο, η οποία θα είναι κατάμεστη.
Η κατάσταση του Αϊτόρ θα κριθεί σήμερα, με τα δεδομένα να μην έχουν ξεκαθαρίσει.
Ο Ισπανός αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή, ωστόσο η συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα είναι ακόμα αμφίβολη, με τον Βέρμπιτς να αναμένεται να καλύψει τη θέση του, εφόσον ο Γιοβάνοβιτς αποφασίσει να αφήσει τον 26χρονο στον πάγκο.
Από εκεί και πέρα, εκτός θα μείνει ο Κουρμπέλης, ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες, αλλά και ο Τρουιγιέ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με τη Λαμία.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

