
Asia Express: Σοβαρό ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη – Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο
«Έπεσε πολύ άσχημα... Έκανε ένα κρακ και έπεσε πάνω στο σκαλοπάτι»
Αναστάτωση προκλήθηκε στο Asia Express, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ένα ατύχημα και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Στο επεισόδιο της Παρασκευής (21/10) ο Κωνσταντίνος Βασάλος περιέγραψε στην κάμερα τι συνέβη με τον γνωστό tattoo artist στις σκάλες, αφού ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να μιλήσει από τους έντονους πόνους.
«Τον είδα παιδιά, έπεσε πολύ άσχημα. Βγήκα έκανε ένα κρακ και έπεσε έτσι, με πλάτη, πάνω στο σκαλοπάτι, ήταν σοβαρό. Ήταν δυνατό χτύπημα», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Η σύζυγος του Γιώργου Μαυρίδη, Κρίστη Καθάργια, ανησύχησε ιδιαιτέρως και τόνισε: «Βγήκα από την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, οπότε τρόμαξα πάρα πολύ. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω, μετά είδα τη μέση του και κατάλαβα, δεν μπορεί ούτε τα παπούτσια να βάλει».
Ο παίκτης με το ζόρι περπατούσε και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Αν και αρχικά οι γιατροί εντόπισαν μόνο κάποιες εκδορές στην πλάτη του, τελικά αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του εκτενέστερα.
Εκεί του έδεσαν το χέρι και τη μέση κι έτσι δεν θα λάβει μέρος στο επόμενο race του Asia Express.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Έκλεισαν οι κάλπες στην Κύπρο – Μάχη για την πρωτιά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ δείχνουν τα exit poll
- Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου: Τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας
- Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στο σφυρί η ιστορική Jaguar από τη νύχτα του θρυλικού Revenge Dress
- Αρχάνες: Στα χέρια των Αρχών ο δράστης των πυροβολισμών
- Κατάρρευση υπό κατασκευή κτιρίου στις Φιλιππίνες: Ένας νεκρός, πάνω από 20 οι αγνοούμενοι
- Αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες από το τροχαίο του Μάριου Οικονόμου – Παράπονα για την επικινδυνότητα του δρόμου




