Κέρδη για 30η συνεχή χρονιά ανακοίνωσε η Μπάγερν, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων, παρόλο που επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από την Covid-19.
«Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Σχεδόν κανένας άλλος κορυφαίος σύλλογος στην Ευρώπη δεν μπόρεσε να αναφέρει με συνέπεια κέρδη όπως η Μπάγερν παρά την πανδημία τα τελευταία τρία χρόνια», εξήγησε ο αντιπρόεδρος της Μπάγερν. Γιαν-Κρίστιαν Ντρέσεν.
«Αυτό δεν είναι καθόλου προφανές και έχει να κάνει κυρίως με το DNA της Μπάγερν, επομένως δεν ξοδεύουμε ποτέ περισσότερα από όσα κερδίζουμε. Ήταν μια εξαιρετικά καλή οικονομική χρονιά για την Μπάγερν κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Οι επιπτώσεις της πανδημίας, οι συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία, η ενεργειακή κρίση, καθώς και ο πληθωρισμός που προκύπτει από όλα αυτά, θα έχουν επίσης σημαντικό αντίκτυπο στο οικονομικό έτος 2022/23. Παρά αυτά τα αρνητικά βάρη, η Μπάγερν αναμένει θετικό λειτουργικό αποτέλεσμα», κατέληξε.
Ο συνολικός κύκλος εργασιών του ομίλου ανέρχεται σε 665,7 εκατ. ευρώ το 2021/22, έναντι 643,9 εκατ. το 2020/21.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.