Επέστρεψε μετά από ενάμιση χρόνο ο Λέοναρντ
Ο Καουάι Λέοναρντ επιστρέφει στο φιλικό των Κλίπερς με τους Μπλέιζερς μετά από 1,5 χρόνο απουσίας από τα παρκέ.
Ένα πολύ καλό νέο έμαθαν οι Λος Άντζελες Κλίπερς αφού ο σταρ της ομάδας Καουάι Λέοναρντ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει στα παρκέ μετά από 1,5 χρόνο.
Ο φόργουορντ των Κλίπερς θα είναι διαθέσιμος για το φιλικό κόντρα στους Μπλέιζερς τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη ενώ το τελευταίο του ματς ήταν στα playoffs του 2021 και το τέταρτο ματς κόντρα στους Τζαζ στις 16 Ιουνίου, όπου είχε 31 πόντους στη νίκη της ομάδας του με 118-104.
Δηλώσεις επί του θέματος έκανε και ο προπονητής του Τάιρον Λου που ανέφερε: «O Kαουάι έχει γίνει τεράστιος, πραγματικά τεράστιος».
Έτσι οι Κλίπερς αναβαθμίζονται αισθητά και βάζουν υποψηφιότητα για τα playoffs της Δύσης στο ΝΒΑ.
- Αργεντινή: Η υπηρεσία αναπηρίας «πληρώνει» τις κατηγορίες για διαφθορά σε βάρος της αδελφής του Μιλέι
- Κεντάκι: Εκτροχιασμός τρένου που μετέφερε χημικά
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου