
Συμπληρώνεται το «παζλ» των ημιτελικών
Τέσσερις ομάδες για δύο εισιτήρια, με το «παζλ» των ημιτελικών του Eurobasket να ολοκληρώνονται σήμερα από τα ζευγάρια Γαλλία – Ιταλία και Σλοβενία – Πολωνία.
Στην τελική ευθεία μπαίνει το Eurobasket.
Μετά και τα χθεσινά παιχνίδια και τις προκρίσεις των Ισπανών και των Γερμανών απέναντι σε Φινλανδία και Ελλάδα, σειρά παίρνουν οι τέσσερις ομάδες της άλλης πλευράς του ταμπλό.
Πιο συγκεκριμένα, οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Σλοβένοι και οι Πολωνοί θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην ημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Μπορεί η Γαλλία να τα… χρειάστηκε και να «φλέρταρε» σοβαρά με τον αποκλεισμό, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί απέναντι στους Τούρκους που «αυτοκτόνησαν». Με ήρωα τον Ρούντι Γκομπέρ προκρίθηκαν και θα αντιμετωπίσουν σήμερα (18:15, ΕΡΤ1) οι οποίοι στη φάση των «16» έριξαν τη «βόμβα» της χρονιάς, αφήνοντας εκτός το μεγάλο φαβορί, τη Σερβία του Γιόκιτς.
Στο άλλο ζευγάρι, το βράδυ (21:30) η Σλοβενία μοιάζει να είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Με τον Λούκα Ντόντσιτς σε ρόλο ηγέτη, οι Σλοβένοι θέλουν να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους και ευελπιστούν να μην πέσουν θύμα κάποιας έκπληξης.
Οι Πολωνοί από την πλευρά τους κάνουν ένα εξαιρετικό τουρνουά και μάλιστα προκρίθηκαν στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια!
- Ανάπτυξη: Ο κίνδυνος του 1% για την ελληνική οικονομία – Η αβέβαιη πορεία και τα υπαρκτά προβλήματα
- Πέθανε ο Κρεγκ Βέντερ, ο επιστήμονας που διάβασε πρώτος το ανθρώπινο γονιδίωμα
- Ρόδος: Αθώα η 19χρονη υπάλληλος που διέθεσε αλκοόλ σε ανήλικη
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η πειρατική ενέργεια του Ισραήλ κατά του Global Sumud Flotilla
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα διατηρεί τα επιτόκια παρά την άνοδο του πληθωρισμού


