Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα: Καθαρές οι εξετάσεις του Παντελάκη που τραυματίστηκε σοβαρά
Ο Επαμεινώνδας Παντελάκης «πάγωσε» άπαντες που παρακολούθησαν τον τραυματισμό του, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε όμως, ήταν όλες καθαρές.
Όλα καλά φαίνεται πως είναι σχετικά με την υγεία του Επαμεινώνδα Παντελάκη, έπειτα από τον άσχημο τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 1η αγωνιστική της Super League.
Ο έμπειρος στόπερ των Ηπειρωτών, συγκρούστηκε με τον Αχμέντ Χασάν και έγινε αναγκαστική αλλαγή, μιας και ζαλιζόταν και δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος.
Μάλιστα ο Αιγύπτιος φορ των ερυθρόλευκων «χάρισε» ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο, πηγαίνοντας να φιλήσει τον αντίπαλό του την ώρα που αποχωρούσε στο φορείο.
Όπως μεταδόθηκε από την Cosmote TV, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παντελάκης, ήταν καθαρές με τον παίκτη να αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο σύντομα.
- Φως στο Τούνελ: Οι θεωρίες του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου για τη φονική πυρκαγιά
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Ρωσία: Επιδρομή ουκρανικών drones σε λιμάνι και αγωγό αερίου στη Μαύρη Θάλασσα
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου
- Φως στο Τούνελ: «Μην ανησυχείς κάηκε νεκρή» – Η παραδοχή σοκ του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 20χρονο Παλαιστίνιο