Δεύτερη νίκη για την Οσασούνα (2-0)
Τη δεύτερη νίκη της σε δύο αγωνιστικές πέτυχε η Οσασούνα, επικρατώντας της Κάντιθ εντός έδρας με 2-0.
Δυναμικό ξεκίνημα για την Οσασούνα στη La Liga, η οποία πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο γήπεδό της, νικώντας την Κάντιθ (2-0) και «πάτησε» κορυφή.
Μετά την έκπληξη της πρεμιέρας και την επικράτηση απέναντι στη Σεβίλλη, η Οσασούνα εκμεταλλεύτηκε και πάλι της δύναμη της έδρας της και έκανε το 2 στα 2 στο νέο πρωτάθλημα.
Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Έρχεται και ο Μπλακ στην Ελλάδα
Η αναμέτρηση στην Παμπλόνα είχε λίγες φάσεις, μπόλικο… ξύλο, αποβολή και 2 πέναλτι, που εν τέλει καθόρισαν και το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ο Εζέκιελ Άβιλα στο 37′ και ο Κέβιν Γκαρσία στο 79′, ήταν εκείνοι που ευστόχησαν από τα 11 βήματα και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Στο 77′ αποβλήθηκε ο μέσος των φιλοξενούμενων Τόμας Αλαρκόν.
- Γερμανία: Στο χαμηλότερο μεταπολεμικά επίπεδο οι γεννήσεις
- Πυροβολισμοί σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο: Τι λέει το ιατρικό ανακοινωθέν για τους πέντε τραυματίες
- Αρχεία Έπσταϊν: Κόπερφιλντ και Μπλέιν στα έγγραφα – Αγωγή κατά Μπλανς
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μπόνγκα στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»
- Βορίζια: Νέο επεισόδιο μεταξύ των οικογενειών – Σύλληψη δύο γυναικών για απειλή σε ανήλικο
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»




