Νέα δεδομένα για Αλεξανδρόπουλο από την Ιταλία
Τι αναφέρουν στην Ιταλία για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και το ενδιαφέρον της Βερόνα.
Στο μεταγραφικό μπλοκάκι της Βερόνα εξακολουθεί να βρίσκεται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.
Ο μέσος του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της ιταλικής ομάδας, καθώς τις τελευταίες ημέρες τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν.
Διαβάστε επίσης: «Καθάρισε» ο… ιστορικός Κέιν για τα «σπιρούνια»
Παρά το «άκυρο» του Παναθηναϊκού στα 3 εκατομμύρια των Ιταλών, η «tuttomercatoweb» αναφέρει ότι η υπόθεση δεν έχει… πεθάνει ακόμα. Διότι σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, στη Βερόνα υπάρχει η πίστη ότι ο Αλεξανδρόπουλος μπορεί να αποκτηθεί με λιγότερα από τέσσερα εκατομμύρια.
«Για να αποκτηθεί ο παίκτης, θα πρέπει να δαπανηθεί ποσό λίγο πιο κάτω από τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα. Στον Παναθηναϊκό ωστόσο έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο Έλληνας μέσος δεν πρόκειται να παραχωρηθεί εάν δεν έρθει πρόταση στα «θέλω» του συλλόγου.
- Έρχεται… σκούπα στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι
- Σερβικά ΜΜΕ: «Ο Μπόνγκα στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού»
- Παπαμίκος για Νέα Τούμπα και αθλητικό κέντρο: «Είναι το ιδανικό σημείο μετάβασης για τον ΠΑΟΚ»
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα ταλέντα του αύριο στο Summer Camp 2026
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442