Ο γκολκίπερ της ΚΠΡ «ντύθηκε» επιθετικός και ισοφάρισε τη Σάντερλαντ με κεφαλιά (vid)
Η ΚΠΡ κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό κόντρα στη Σάντερλαντ στις καθυστερήσεις χάρη σε τέρμα που σημειώσε ο γκολκίπερ της ομάδας!
Τρομερή εξέλιξη στο ματς της Τσάμπιονσιπ, Σάντερλαντ-ΚΠΡ, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να ισοφαρίζει με κεφαλιά στις καθυστερήσεις.
Πιο συγκεκριμένα με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ με 2-1, έχοντας μπει πια στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ΚΠΡ κέρδισε στημένη μπάλα, σε μια από τις τελευταίες τις ευκαιρίες για κάτι καλό.
Τελικά η ΚΠΡ κατάφερε να βρεί το γκολ της ισοφάρισης με σκόρερ τον γκολκίπερ της. Η μπάλα έφτασε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Σενί Ντιένγκ, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά που θα… ζήλευαν ακόμα και επιθετικοί.
- Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και Αττική Οδό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- NCAA: «Καυτός» Αβδάλας ξανά και νέα νίκη για το Βιρτζίνια Τεκ (vid)
- Αρκάς: Μια καλημέρα γεμάτη εμπειρίες
- Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»
- Αιγάλεω: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο μία ηλικιωμένη
- Μαρτυρία Έλληνα κατοίκου στο Σίδνεϊ για το μακελειό με τους 16 νεκρούς – «Ζήσαμε τρομακτικές καταστάσεις»
