ΑΕΚ: «Τεστ» με την Προοδευτική, όλα τα… φώτα στον Βίντα
Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι σήμερα στα Σπάτα (19:00) την Προοδευτική, με τα βλέμματα όλων να πέφτουν πάνω στον Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος θα φορέσει για πρώτα φορά τα «κιτρινόμαυρα».
Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος θα δώσει σήμερα η ΑΕΚ.
Η Ένωση θα φιλοξενήσει στα Σπάτα (19:00) και συγκεκριμένα στο Σεραφείδειο, την Προοδευτική, σε ένα παιχνίδι χωρίς τηλεοπτική, αλλά και δημοσιογραφική κάλυψη, το οποίο θα έχει και το ξεχωριστό… προνόμιο των τριών 45λεπτων.
Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα φυσικά στον Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος θα φορέσει για πρώτη φορά, έστω και σε ανεπίσημο αγώνα, τα «κιτρινόμαυρα». Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει τον Κροάτη σε τριάδα, δίπλα στους Τζαβέλλα και Χατζισαφί.
Από εκεί και πέρα, κάτω από την εστία αναμένεται να ξεκινήσει ο Στάνκοβιτς, ενώ σίγουρη θέση στην αρχική ενδεκάδα φαίνεται πως έχουν οι Πινέδα, Τσούμπερ και Γιόνσον.
Αρκετό χρόνο ωστόσο αναμένεται να πάρουν έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να παίξουν τρία ημίχρονα αντί για δύο.
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»

