Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Ξανά για Ντα Σίλβα

ΑΕΚ: Ξανά για Ντα Σίλβα

Οι Γάλλοι βάζουν την ΑΕΚ στο κόλπο για την απόκτηση του Ντα Σίλβα της Λιόν. Τι αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» για τον 34χρονο στόπερ.

Ένα όνομα από τα… παλιά επανέρχεται στο κιτρινόμαυρο προσκήνιο! Η ΑΕΚ τρέχει για την απόκτηση δεύτερου κεντρικού αμυντικού και οι Γάλλοι την βάζουν στην ίδια συζήτηση με τον Ντα Σίλβα της Λιόν.

Ο δικέφαλος αναζητά τον παρτενέρ του Ντομαγκόι Βίντα, με την γαλλική L’ Équipe, να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα για τον έμπειρο στόπερ.

Την περσινή σεζόν, η ΑΕΚ είχε κάνει δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Ντάμιεν Ντα Σίλβα, που όμως προτίμησε την παραμονή στη Ligue 1 και τη μετακόμιση στη Λιόν. Μετά το… ναυάγιο αυτής της μεταγραφικής υπόθεσης, η Ένωση έκανε ξανά δικό της τον Όγκνιεν Βράνιες.

Όπως τονίζουν στη Γαλλία, ο 34χρονος αμυντικός απασχόλησε τόσο την Κλερμόν, που βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης αμυντικού, όσο και την Μετς. Παρόλα αυτά, ο Ντα Σίλβα, δε δείχνει ιδιαίτερα «ζεστός» και κάπου εκεί, εμπλέκεται η Ένωση. «Η ΑΕΚ εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Ντα Σίλβα», αναφέρουν και μένει να φανεί το κατά πόσο ισχύει το θέμα.

Πάντως, από το «κιτρινόμαυρο» περιβάλλον έσπευσαν να διαψεύσουν το θέμα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέφερε πως δεν «παίζει» η περίπτωση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού και δεν υπάρχει μέσα στα μεταγραφικά πλάνα της Ενωσης.

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Ντα Σίλβα κατέγραψε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λιόν. Η ομάδα του Πίτερ Μπος είχε βγάλει από τα ταμεία της 2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Ρεν (118 συμμετοχές, 8 γκολ). Ο 34χρονος στόπερ είχε περάσει και από την Καέν, με την οποία και αγωνίστηκε σε 137 αναμετρήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού με τη Λιόν ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ στην πρεμιέρα της Ligue 1 με την Αζαξιό, παρέμεινε στον πάγκο και τα 90 λεπτά.

Δείτε τον Ντα Σίλβα εν δράσει:

Sports in

Την ενοχή του οδηγού για το θάνατο του Ιάσονα προτείνει ο εισαγγελέας

«Η αμέλεια του κατηγορούμενου είναι βαρύτατη...» υποστήριξε ο εισαγγελέας, με τον οδηγό να τονίζει ότι «ακόμη και σήμερα η οδηγία της Αστυνομίας είναι αν υπάρχει επίσημος να μπαίνει έτσι».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024