Η ΑΕΚ δίνει απόψε το δεύτερο καλοκαιρινό φιλικό της, αντιμετωπίζοντας τη Φόλενταμ (20:00, COSMOTE Sport 1) σε μια αναμέτρηση που έπειτα από συμφωνία των δύο ομάδων θα διαρκέσει 120 λεπτά (τέσσερα 30λεπτα).
Χθες ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε τόσο το 3-5-2, με το οποίο παρέταξε την ομάδα του κόντρα στην Γκενκ, όσο και το 3-4-2-1, και έδειξε πως αυτήν τη φορά θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Ορμπελίν Πινέδα.
Ο μεξικανός χαφ δοκιμάστηκε και στα δύο σχήματα στο πλευρό του Γιόνσον στη μεσαία γραμμή, ενώ πιο επιθετικό ρόλο είχαν οι Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς παίζοντας πίσω από τον Αραούχο.
Ο Σιμάνσκι χρησιμοποιήθηκε ξανά ως στόπερ, ενώ Τσούμπερ και Γκαρσία δοκιμάστηκαν σε ρόλο μπακ-χαφ.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο αποψινό φιλικό δε θα αγωνιστούν οι Αλμπάνης και Μισελέν λόγω ενοχλήσεων, ενώ ο Γαλανόπουλος, ο οποίος χθες υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με την Ένωση μέχρι το 2024, θα αρχίσει να προπονείται με την πρώτη ομάδα με την επιστροφή της από την Ολλανδία.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα